The Hotfix Share

Welcome Guest ( Log In | Register )

 Very slow loading of links & sites - Window 7 Ultimate 64 bit
Bozo77
post Jan 31 2016, 12:14 AM
Post #1





Group: Hotfixer
Posts: 2
Joined: 20-August 07
From: Michigan
Member No.: 3,939



having a problem of super slow loading of links & programs with Windows 7 Ultimate 64 bit. Have Comcast Blast (receiving 85-95 Mbps) but it takes forever to get things to load. Any ideas??
Go to the top of the page
 
+
 
Start new topic
Replies
Bozo77
post Mar 9 2016, 05:08 PM
Post #2





Group: Hotfixer
Posts: 2
Joined: 20-August 07
From: Michigan
Member No.: 3,939



Thanks for the suggestions. Sorry I took so long to get to them as I got side tracked by a hospital stay. I have scanned for both viruses and malware numerous times and came up with nothing. I did replace my hard drive too as I also suspected that could be the cause...nothing! I'm starting to lean towards my cable modem, wireless router or even Comcast's cable drop as it's not only my computer but also my wife's that is loading so slow. Even my laptop is acting the same way. Any thoughts along this line? I welcome all ideas as I'm running out of my own!
Go to the top of the page
 
+

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2019 - 04:35 PM
All trademarks mentioned on this page are the property of their respective owners
The Hotfix Share is not affiliated with Microsoft
Copyright © 2019 TheHotfixShare.net